Portali kroat shkruen për Januzajn dhe Kosovën

Portali kroat “Jutarnji.hr” i ka kushtue nji shkrim Përfaqësueses së Kosovës, por asht e habitshme se qysh e quen Adnan Januzajn.

“Mbeturina” e Mancheter Unitedit ka ende të drejtë të luejë për Kosovën, por askush ende nuk e ka thirrë.

Ky asht titulli nga portali kroat “Jutarnji.hr”, në lidhje me mundësinë që Adnan Januzaj të luejë për Përfaqësuesen e Kosovës.

Shperndaje në: