Propozimi i jashtëzakonshëm për ndryshimin e Champions Legue

Nji kompani kineze ka poropozue per ndryshimin  e Liges se Kampioneve.

Simbas tyne po mendohet krijimi i nji Super Ligë të Kampionëve ku kishin me qenë bashku pesë ligat ma të forta.

Kinezët e Wanda Group, mendojnë me i tubue në nji garë ekipet ma të forta të Europës.

Në garë kanë me qenë ekipet nga Europa të shteteve si Anglia, Italia, Spanja, Franca dhe Gjermania.

Kjo kishte me u ba gara ma e madhe dhe ma e pagueme në histori, shkaku i drejtave televizive, marrëveshjeve sponsorizuese dhe marketingut.