Pse kanë me u gëzue italianët kur të luhet ndeshja Shqipni-Rumani?!

Dihet mjaft mirë se shqiptarët dhe rumunët janë komunitetet ma të mdhaja në Itali, por gjithashtu njihen edhe si grupimet që bajnë grabitjet ma të mëdha.

Tue qenë se me 19 Qershor në Europian Shqipnia luen kundër Rumanisë, kjo cilësohet nji festë edhe për Italianët.

“Dua me ju informue se me 19 të këtij mueji nga ora 21:00 deri në orën 23:00 mundeni me i lanë dyert dhe dritaret hapun, askush nuk ka me ardhë për me na grabitë. Në ate orë luen Shqipnia me Rumaninë”, shkruhet në nji faqe italiane.

italiani-300x155_1465934086-9660843