Qe çiftet e gjysëfinaleve të Champions League

Para pak minutave u hodh shorti për gjysëfinalet e Champions League. Shorti rezervoi përballje interesante ku kanë me u takue: Manchester City-Real Madrid dhe Atlético Madrid-Bayern München.
Takimet e para luhen me 26 dhe 27 prill, kurse ato të kthimit me 3 dhe 4 Maj.

Finalja mbahet me 28 Maj ne Stadion San Siro ne Milano t’Italise.