Qe çka bani trajneri i Milanit për shqiptarët

Nëse paraardhësi i tij Sinisa Mihajlovic ishte i dobët në punë dhe i pasuksesshëm në kampionat, qe mundet me u thane edhe për mendimet që ka për shqiptarët në përgjithësi (kosovarët posaçërisht), trajneri ma i r i Milanit, Christian Brocchi, ende pa nis ndeshjen e parë zyrtare kundër Sampdorias, së paku ka ba nji gjest fantastik para pak javësh me ekipin (Primavera Milan), tue e ba simbolin e shqiponjës, ate që po e bajnë krejt shqiptarët.