Qe çka thonë tifozët kroatë para ndeshjes me Kosovën

Kroatët njihen si nji nga grupet e tifozëve ma të flaktë në Europë.

Ata shpesh kanë ditë edhe të shkaktojnë incidente, por që me Kosovën doket se nuk e kanë këtë qëllim.

Gazeta kroate “Sportske Novosti” ka intervistue disa tifozë, të cilët premtojnë se nuk kanë me ba probleme, mbasi konsiederojnë se me shqiptarët i kanë punët mirë.

Në fund, ata urojn në fitoren e Kroacisë, dhe të festojnë në Shqipni.

Shperndaje në: