Qe futbollistët me ma shumë golla në finalet e Champions League

Asnji nga futbollistët aktivë nuk bajnë pjesë në mesin e gollashënuesve ma të mirë në finalet e Champions League.

Alfredo Di Stefano dhe Ferenc Puskas janë gollashënuesit ma të mirë në finale të Champions League.

Ata kanë realizue nga shtatë golla në finale të kësaj gare gjatë karrierës.

Mbas tyne renditen, Eusebio, Muller, Rial, Prati dhe Mazzola, shkruen faqja zyrtare e Champions League në Twitter.

ucl