Qe kur vjen Majlinda Kelmendi n’Kosovë

Majlinda Kelmendi ka me arritë në Kosovë me datën 14 Gusht.

Indeksonline ka mësue orarin se kur ka me zbarkue Medalja e Artë e Lojnave Olimpikë në Aeroportin “Adem Jashari”.

Majlinda ka me qenë në Kosovë në orën 17:40. Bashkë me të ka me qenë edhe delegacioni i përbamë nga Driton Kuka, Agron Kuka dhe Nora Gjakova.