Qe sa pare i ka të garantueme nga UEFA fituesi i Kupës së Kosovës

Sekretari i FFK’së Eroll Salihu ka precizue se ekipet kosovare me shumë mundësi kanë me u paraqitë qysh sivjet n’arenën ndërkombëtare. Ai ka sqarue se pritet vetëm përfundimi i disa punëve për me i përmbushë disa kritere për me u licencue si ekipe pjesëmarrëse në UEFA.

Pamvarësisht pjesëmarrjes apo jo, fituesi i Kupës së Kosovës ka të garantume nji shumë të pareve nga UEFA. Shuma asht 200 mijë euro, transmeton Rrokum.TV

Kështu, Prishtina dhe Drita, që janë në finale të Kupës së Kosovës e kanë nji rast të mirë për me ba pare. /Rrokum.TV

Shperndaje në: