Qe sa randë e përjetoi ky tifoz humbjen e Shqipnisë

Shqipnia ishte edhe nji herë e pafat tue u mposhtë në fund të ndeshjes nga Franca, me rezultat 2:0 në Euro 2016.

Gollat në fund të ndeshjes i kanë përjetue randë tifozët që ishin të pranishëm në ‘Velodrome’, dhe që e mbështeten gjatë gjithë takimit.

Në foto mundeni me pa se sa randë e ka përjetue nji tifoz dorëzimin e Shqipnisë në fund të ndeshjes, ku nuk ka mujt me ju përmba lotëve.