Qe si e kerkon faullin ky portier. Kqyreni

portieri

Kemi pa lojtarë nga ma të mëdhajtë në botë, që gjuhen për të fitu goditje denimi.

Por ky potier n’Afrikën e Jugut i dha nji tjetër kuptim shprehjes ‘gjuejtje’.

Glenn Verbauwhede i ekipit Maritzburg u gjuejt te kambët e nji sulmuesi dhe ma pas u ankue te arbitri tue kerku faull.