Qe vendimi i UEFA për Skenderbeun

Lajmi i fundit ka te baje me ate se UEFA ka dhane vendimin per ekipin e Skenderbeut. Keshtu, Skenderbeu asht denue nga UEFA dhe nuk ka me marre pjese ne garat europiane kete vit.

Komisioni i Etikes ne UEFA la vendose qe Skenderbeu te denohet me 1 vit mospjesemarrje ne Europe, transmeton Rrokum.TV.

Arsyeja e ketij denimi asht per shkak te trukimeve te rezultateve ne disa ndeshje.

Vendin e Skenderbeut ne Champions League ka me nxane ekipi i Partizanit. /Rrokum.TV