Qeni qe bani historinë, qe pse!

qenii

Ky qen ka ba historinë e vet, sepse me gjase asht merzit në tribuna dhe asht futë në fushën e lojës ku po zhvillohej nji ndeshje futbolli.

Çdo koment asht i tepërt, kqyreni vetë!

 

Shperndaje në: