Real dhe Atletico Madrid vijnë në Kosovë

Gjatë kësaj vere në Kosovë, ka me u organizue nji kamp për zbulimin e futbollistë të rij.

Në këtë kamp kanë me marrë pjesë trajnerë me përvojë në ekipe të mëdha si Real Madrid apo Atletico Madrid.

Kryetrajner i kampit ka me qenë Juanjo San Roman.

Të gjithë të interesuarit rreth pjesëmarrjes në këtë kampe, paraprakisht duhet me u regjistrue për me shpalosë talentin e tyne.

Kampi ka me u mbajtë në Lipjan, derisa tashma asht organizue edhe transporti i fëmive.