Renditja e FIFA: Qe pozita e Kosovës!

Kosova asht në pozitën e 190’të në renditjen e FIFA’s për muejin Korrik.

Anëtarja e re e FIFA’s tashma ka hy në renditjen e Federatës Botnore të Futbollit.

Kurse, Shqipnia asht ngjitë për pesë pozita dhe tash asht e 37’ta.

foto fifa 1 foto fifa 2