Renditja e FIFA’s, qe ku gjendet Shqipnia

shqipnia

Shqipnia mbetet në vendin e 45 në renditjen e përgjithshme të FIFA’s për muejin Maj.

“Kuqezijtë” rrëshqitën në muejin Prill për shkak të humbjes me Austrinë dhe fitores ndaj modestëve të Luksemburgut në Mars.

Në të vërtetë, klasifikimi i këtij mueji nuk ka ndryshue shumë, për shkak se kombëtaret nuk kanë pas asnji angazhim, bile as miqësore, të cilat mund të sillnin ndonji ndryshim.

Shperndaje në: