Renditja e FIFA’s, tash asht në hava Kosova!

Përfaqësuesja e Kosovës asht ngjit për 22 pozita, në renditjen e FIFA’s për muejin Shtator, mbas barazimit me Finlandën.
Barazimi historik me Finlandën e ka ngjit Kosovën plot 22 vende ne renditjen e FIFA’s.

Nga vendi i 190’të, ekipi i Albert Bunjakit asht ngjit në pozitën e 168’të.

Kurse, barazimi me Kosovën u ka kushtue shumë shtrejtë finlandezëve, të cilët kanë humb 23 pozicione, dhe tash gjenden në vendin e 84’të.

 

kosovafifa

 

 

Shperndaje në: