Se qysh asht atmosfera në Real Madrid, ma s’miri tregon kjo video

Gjithçka perfekte te Real Madrid.

Perkunder barazimit 2-2 me Valencia’n, lojtaret e Real jane ne disponim, transmeton Rrokum.TV

Dhe, kete ma s’miri e tregon nji video qe lojtaret e Real e kane postue ne rrjete sociale dhe ne faqen zyrtare te ekipit.