Serbi–Kosovë, lajm i randësishëm nga CAS

uefafifaaa

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv, ka me marrë në shqyrtim ankesën e Serbisë për pranimin e Kosovës në UEFA.

Lajmi asht zyrtarizue ditën e sotme, ndërsa CAS ka ba të ditun që seanca ka me u mbajt më 31 Tetor.

Pikërisht pranimi i UEFA’s i hapi rrugë Kosovës që të pranohet edhe në FIFA dhe mandej të marrë pjesë në kualifikimet për “Rusi 2018′.

cats-83-1-700x331

Shperndaje në: