Shihni gollat e super ndeshjes Arsenal-Leicester (video)

Mbrame ka startue Premier League e Anglise.

Dhe, s’ka mujt qysh me fillue ma mire se sa me nji ndeshje per me u mbajte mend, shkruen Rrokum.TV

Arsenal ka fitue me rezultat 4-3 ndaj Leicester, edhe pse dy here ishte ne disavantazh.

https://www.youtube.com/watch?v=khvTc5n876k