Shihni pamjen e re të ‘Santiago Bernabeu’ në të ardhmen (video)

Real Madridi nuk ka ndërmend me u ndalë me investimet e tyne milionëshe në krejt aspektet që kanë të bajnë rreth ekipit.

Gjatë vitit 2018 kanë me fillue punimet për rinovimin e stadiumit Santiago Bernabeu dhe ato priten me përfundue në vitin 2021.