Shihni sa poshtë ka ra Kosova (foto)

Kosova ka rrëshqitë edhe ma poshtë në renditjen e FIFA’s.

Kombëtarja jonë ka humbë edhe katër pozita tue ra në pozitën e 184 në renditje.

Humbja me Kroacinë dhe Finlandën kanë ndikue që Kosova me qenë në nivelin e përfaqësueseve ma të dobta në botë.