Shkoi me notue n’Lojnat Olimpike, ukrainasja u ba e njohun me ‘striptease’

Nji sportiste ukrainase e notit të sinkronizuem, e cila kreu nji ‘striptease’ të papritun pak para se të zhvillonte garën e saj në Olimpiadën e Rios ka ba për vete nji ushtri me adhurues në internet.

24-vjeçarja Anna Voloshyna asht ba virale dhe tash olimpistja po sheh se si mija adhurues të ri po i shtohen në rrjetet sociale.

Ajo e kreu deshjen tue heqë ndadalë peshqirin e saj dhe nisi të qeshë derisa kcente.