Shokuese, kjo që ndodhi gjatë ndeshjes Gjermani-Itali

Gjatë ndeshjes mes Gjermanisë dhe Italisë, Bastian Schweinsteiger dhe nji prej anëtarëve të stafit mjekësor janë ‘kapë mat’.

Schweinsteiger, mesfushori i Gjermanisë, dhe njani nga anëtarët e stafit kanë qenë bashkë gjatë pauzës së ndeshjes Gjermani-Itali. Kjo mbasi stafi po kujdesej për Shvajnin.

Por, ato që kanë çuditë tanë janë të mbrendshmet që i janë zbulue anëtarit të stafit. Ndërsa, asht përkulë për me u kujdesë për mesfushorin gjerman, atij i kanë dalë nji pjesë e tyne tue zbulue pseudonimin e Cristiano Ronaldos në to. CR7 lexohej kudo dhe kjo foto po ban xhiron e botës.

gjer