S’ndalen trazinat në Francë, ukrainasit përleshen me gjermanët

Me sa doket problemi i këtij Europiani nuk do të jenë sulmet terroriste, por trazinat mes tifozëve huliganë.

Përleshjet e radhës kanë ndodhë në qytetin e Lille, ku tifozët e Gjermanisë janë sulmue fizikisht nga tifozët e Ukrainës.

Përplasjet e sotme pasojnë ato të Marseille, ku pati konflikt fizik mes huliganëve anglezë dhe atyne rusë.

Shperndaje në: