Sonte luhen këto ndeshje në Champions League

Sonte luhen ndeshjet e xhiros së dytë të Champions League në Grupet A, B, C dhe D.

Ndeshja ma interesante pritet të luhet në kuadër të Grupit D, mes Atletico Madrid dhe Bayern Munchen.

Qe ndeshjet:

chl_1475042054-9709711

Shperndaje në: