Sot folet për parandalimin dhe sanksionimin e dhunës në sport

Sot në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport, ka me u shqyrtue projektligji për parandalimin dhe sanksionimin e dhunës në ngjarjet sportive.

Komisioni, po ashtu ka me shqyrtue projektligjin për sponsorizime dhe donacione në fushën e kulturës rinisë dhe sportit.

Shperndaje në: