Sulmuesi i njohun i thotë ‘PO’ Kosovës

Sulmuesi, Atdhe Nuhiu ka vendosë me luejt për Kosovën.

Sulmuesi të Hanën ka qëndrue në Kosovë për t’u pajisë me pasaportë kosovare.

Lajmin e ka konfirmue Muharrem Sahiti, ndihmëstrajner i Kosovës.

“Atdhe Nuhiu dje ka qenë në Kosovë dhe i ka nisë procedurat për pajisje me pasaportë. Ai ka pranue me luejt për Kosovën, por ka mbetë të zgjidhet çashtja e nënshtetësisë. Nuhiu ka lindë në Prishtinë. Asht nji sulmues i nevojshëm për Kosovën, nbasi e shton edhe ma shumë konkurrencën në sulm.

Shperndaje në: