Tabela e Serie A në bazë të ‘favorizimeve’ nga referët

Ne 5 javet e para ne Itali kane ndodhe disa favorizime te ekipeve nga referet, qe nenkupton se ekipe tjera jane damtue.

Mvaresisht nga javet, nji ekip ka mujt me u favorizue ne nji rast, por ne nji tjeter asht damtue, transmeton Rrokum.TV nga Calciomercato.

Andaj, ne tabelen poshte jane ekipet qe kur jane favorizue shenohen me + dhe kur jane damtue me -.

Java e parë: (-)Bologna-Crotone(+), (+)Roma-Udinese(-).
Java e dytë: (+)Sampdoria-Atalanta(-).
Java e tretë: (+)Empoli-Crotone(-), (-+)Juventus-Sassuolo(+-), (-)Milan-Udinese(+), (+)Roma-Sampdoria(-).
Java e katërt: (–+)Sampdoria-Milan(++-), (-)Lazio-Pescara(+), (-)Cagliari-Atalanta(+), (++)Fiorentina-Roma(–).
Java e pestë: (+)Genoa-Napoli(-).

Klasifikimi
Fiorentina 2 – 0 (+2)
Empoli 1 – 0 (+1)
Genoa 1 – 0 (+1)
Pescara 1 – 0 (+1)
Atalanta 1 – 1 (0)
Chievo 0 – 0 (0)
Crotone 1 – 1 (0)
Inter 0 – 0 (0)
Juventus 1 – 1 (0)
Milan 2 – 2 (0)
Palermo 0 – 0 (0)
Roma 2 – 2 (0)
Torino 0 – 0 (0)
Sassuolo 1 – 1 (0)
Udinese 1 -1 (0)
Bologna 0 – 1 (-1)
Cagliari 0 – 1 (-1)
Lazio 0 – 1 (-1)
Napoli 0 – 1 (-1)
Sampdoria 2 – 3 (-1) .