Tifozët e Kosovës me pankarte dedikue FIFA’s

Tifozët e Kosovës janë gati për ndeshjen e sotme Finlandë – Kosovë.

Ata e kanë pregaditë dhe nji transparent, në të cilin shkruen ‘Kosova asht zemra e FIFA’s’

Takimi Finlandë – Kosovë nis në oren 20:45.