Tjeter faturë e korrupcionit. Blatter-Platini paskan ba hajni

Zyrat e Federatës Franceze të Futbollit janë bastis sot në mëngjes me urdhën të Prokurorit Gjeneral të Zvicrës.

 
Në bastisjen e bame asht gjet nji faturë e pagueme nga UEFA për FIFA’n e cila thuhet se do nxjerrë në pah dallaveret që kanë ba dy ish kryetarët e institucioneve ma të nalta në futboll.

 

Fatura thuhet se asht pagu 9 vite ma parë dhe asht nji faturë fallse nga e cila dy ish kryetarët kanë përfitu para të majme.