Tragjedi në Argjentinë, futbollisti vdes mbas nji grushti

Futbolli asht tronditë edhe nga nji tragjedi tjetër, mbasi që futbollisti i kampionatit regjional të Argjentinës, Micael Favre ka ndërrue jetë.

Favre ndërroi jetë mbasi që pësoi nji goditje të pavullnetshme me gju në krye dhe ma mbas me grusht.

Federata Argjentinase e Futbollit ndjen keqardhje për këtë, teksa rastin kanë fillue me hetue organet e drejtësisë.