Trajneri i Anglisë përfshihet në nji skandal

Trajneri i kombëtares angleze asht kapë në nji skandal ku asht regjistrue me nji kamerë të msheft tue bisedue me disa agjentë se qysh me i pshtue rregullave të transferimeve që kishte vendosë federata angleze e futbollit.

Sam Allardyce, trajneri i kombëtares angleze i mëson agjentët për mënyra që duhet të ndjekin dhe për lojtarët që duhet të sjellin në kampionatin anglez.

Federata Angleze ka ndalue qe nji pale e trete me pase akcione mbi nji futbollist. Pikerisht mbi bazen e kesaj, Allardyce ka dhane instruksionet e tij.