Trajneri i Kosovës konfirmon tri mungesa dhe nji risi

Kosova ka me luejt pa tre futbollistë kundër Kroacisë.

Lajmin e ka konfirmue pikërisht përzgjedhësi Albert Bunjaku, në konferencën për shtyp.

“Enis ALushi, Loret Sadiku dhe Erton Fejzullahu, nuk kanë me qenë të gatshëm të luejnë në këtë takim”, deklaroi Bunjaku.

Risia e madhe në listën e Kosovës ishte talenti i Barcelonës, Labinot Kabashi.