Trajneri i njohun gati me marrë drejtimin e Kosovës

besnikhasi

Federata e Futbollit të Kosovës po kqyrë mundësinë e shkarkimit të trajnerit Albert Bunjaki, ndërsa në vendin e tij po përfolet me ardhë, Besnik Hasi.

Largimi i trajnerit gjakovar nga Legia e Varshavës u ka hapë rrugën bisedimeve mes presidentit Fadil Vokrri dhe Besnik Hasit.