Turpnohet Gjermania

Ka qenë nji ditë e mbushun me takime miqësore ajo e djeshmja, ku nuk kanë mungue befasitë e mëdha dhe të vogla.

Padyshim që, rezulltati ma i papritun ishte ai i arritun në Augsburg, ku Gjermania vendase u turpnue nga Sllovakia me rezulltatin 1-3.

Golli i Gomez nga pika e bardhë krijoi përshtypjen e nji fitore formale, por miqtë shënuen tre herë tue arritë nji fitore spektakolare.

Rezulltatet tjera:

Shqipnia-Katari 3-1
Spanja– Bosnja 3-1
Turqia– Mali i Zi 1-0
Italia– Skocia 1-0
Portugalia – Norvegjia 3-0
Kolumbia– Haiti 3-1
Maqedonia– Azerbajxhan 3-1

https://youtu.be/wgw1Y8irdOE

Shperndaje në: