Turqi–Kosovë, ndeshja zhvillohet me dy orë dallim

Turqi–Kosovë ka me u zhvillue me dy orë dallim nga koha jonë lokale.

Kështu me kohën tonë lokale, ndeshja e 12 Nandorit nis në orën 18:00, derisa me kohën turke i bjen në orën 20:00.

Turqia së fundi nuk e ka ndërrue hiç orën, për çka dallimi në kohë lokale në mes Turqisë dhe Kosovës asht dy orë.