Turqi-Kosovë, UEFA kallxon kohën kur ka me u luejt loja

UEFA ka përcaktue kohën kur ka me u zhvillue ndeshja mes Turqisë dhe Kosovës në Antalya.

Përballja zhvillohet më 12 Nandor dhe fillon në orë 21:00 simbas kohës turke, dhe në 20:00 simbas kohës sonë lokale.

Shperndaje në: