UEFA i ka njoftue dy ekipet kosovare me vendimin e saj

Rokum.TV asht mediumi i pare kosovar qe dje ka dhane lajmin se ekipet kosovare nuk kane me marre pjese ne garat europiane per kete vit. Disa ore mbas lajmit te publikuem nga Rrokum.TV kane ardhe edhe konfirmimet e para ne lidhje me kete gja.

Keshtu, dy drejtoret e dy ekipeve kosovare, Ferronikeli dhe Prishtina kane deklarue se jane njoftue zyrtarisht me vendimin e UEFA’s per mos me i lejue me marre pjese ne Champions League, perkatesisht Europa League.

Arton Berisha drejtor i Ferronikelit dhe Remzi Ejupi pronar i Prishtines, kane theksue se ishin dy kritere qe kane ndikue ne kete vendim: kriteri infrastrukturor dhe financiar. /Rrokum.TV