Ukrainë-Kosovë, lajm fantastik për tifozët kosovarë

Për ndeshjen Ukrainë-Kosovë, tifozët kosovarë kanë marrë lajme të mira.

Bahet fjalë për biletat, të cilat kanë me qenë tejet të ulëta në krahasim me ndeshjen paraprake që zhvillohet ndaj Kroacisë.

3.45 euro ka me qenë bileta ma e lirë, kanë me vazhdue me çmimet 8.64 euro, 9.50 euro si dhe biletat VIP deri në 20.73 euro.

Kujtojmë që, ndeshja ndërmjet Kosovës dhe Ukrainës zhvillohet në Cracow të Polonisë.

Shperndaje në: