Vala Superliga e Kosovës, sot ndeshje shumë interesante

Sot zhvillohen katër ndeshje shumë interesante në Vala Superligë, ku kryendeshja luhet në Gjilan mes Dritës dhe Prishtinës.

Meriton vëmendje edhe ballafaqimi në Pejë, ku takohen Besa dhe Gjilani.

Ma poshtë i keni çiftet e sotme dhe treshet e referëve.

E Diell, ora: 14:00

Drita – Prishtina
F.Tahiri, B.Morina, G.Mehmeti, S.Isufi

Besa – Gjiilani
G.Nuza, E.Zeqiri, I.Kabashi, B.Batalli

Liria – Ferizaj
L.Mustafa, L.Muhadri, M.Berisha, M.Bejtullahu

Podujevë: Llapi – Drenica
B.Kosumi, D.Preniqi, K.Bajrami, B.Jahmurataj