Vendet e treta në grup, qe gjendja dhe shpresa e Shqipnisë. Mundësitë e detajueme!

Për me shpresue për kualifikim dhe vazhdim të andrrës europiane, Shqipnia duhet me u renditë në vendin e tretë në grup. Për këtë, ekipi shqiptar duhet me fitue mbramjen e sotme ndaj Rumanisë dhe të presë ecurinë e ndeshjeve në grupet e tjera.

Në rast fitore, Shqipnia ka me i pasë 3 pikë dhe duhet me i lanë mbas të paktën dy ekipe të rendituna të tretat në grupet e tyne.

Irlanda e Veriut , 3 pikë, diferenca e gollave +1, golla të shënuem 2

Pikë disiplinore 6, koeficienti i UEFA’s 22,961

Sllovakia, 3 pikë, diferenca e gollave 0, golla të shënuem 3

Pikë disiplinore 4, koeficienti i UEFA’s 27,171

Portugalia , 2 pikë, diferenca e gollave 0, golla të shënuem 1

Pikë disiplinore 8, koeficienti i UEFA’s 35,138

Republika Çeke, 1 pikë, diferenca e gollave -1, golla të shënuem 2

Pikë disiplinore 8, koeficienti i UEFA’s 29,403

Rumania , 1 pikë, diferenca e gollave -1, golla të shënuem 2

Pikë disiplinore 3, koeficienti i UEFA’s 28,038

Suedia , 1 pikë, diferenca e gollave -1, golla të shënuem 1

Pikë disiplinore 8, koeficienti i UEFA’s 29,028