Video: 25 pasime dhe goll, mahnitëse!

Lojtarët e Blackburn Rovers kanë realizue nji goll spektakolar.

Mbas 25 pasimesh të shpejta e nji akcioni të rrjedhshëm, Danny Graham doli përballë portierit kundërshtar të Derby, ku nuk e pati të vështirë të shënonte.