Video e Pogba’s që po kqyret me të madhe

Nji spot komercial për produktet sportive ka ba xhiron e botës në internet dhe në rrjetet sociale me protagonist mesfushorin francez Pol Pogba.

Fushata e re globale e “Adidas” ka fitue me mija ndjekës ma shumë falë idesë unike për të projektue në nji video të shkurtë, udhëtimin e futbollistit transalpin që nga fminiia, topat e parë në zonën e Ruase On Brie, e deri te rikthimi në “Old Trafford” me Manchester United.