Video: Fitojnë Medaljen e Artë, serbët festojnë tue sha shqiptarët

Serbia ka fitue mbramë medaljen e artë olimpike në Vaterpolo tue mposhtë Kroacinë në finale.

Kjo fitore ka ba që në Beograd të festohet.

Serbët dhe kroatët kanë nji histori të gjatë konfliktesh që vazhdojnë, ku shpesh përmendet Kosova dhe shqiptarët.

As në festimet e mbramshme në Beograd nuk kanë mungue fyemjet ndaj shqiptarëve sic mundeni me i ngue në këto tri video.

Shperndaje në: