Video: Medalja e Artë ma e pabesueshme

Shaunae Miller nga Bahamas ka fitue medaljen e artë dhe ka mposhtë “mbretneshën” e vrapit, Alison Feliks.

Ma e pabesueshme ka qenë mënyra qysh ka ndodhë kjo, mbasi në çastet e fundit para finishit, me dy atletet shumë pranë njana-tjetrës, Miller u hodh drejt vijës së finishit, tue e kalue atë vetëm me duer, ndërsa Feliks e kaloi vijën normalisht.