Video qe ja vlen me pa: Agim Kasapolli e parashikoi ndeshjen Kosove-Kroaci

Redaktori i Sportit ne Televizionin Rrokum, Agim Kasapolli, ka ba nji vleresim shume domethanes dhe ka arrite me ja qellue mjaft shume sa i perket rezultatit te ndeshjes se Kosoves me Kroacine.

Keto komente, doajeni i gazetarise sportive i ka ba para ndeshjes mes Kosoves dhe Kroacise ne emisionin Rrokum Roll me Fidan Jupollin ne Televizionin Rrokum.

Video e masiperme ka dikun 2 minuta dhe ja vlen me pa se qysh kasapolli e parashikoi rezultatin me Kroacine.

 

Shperndaje në: