Zbardhet e ardhmja e Messit!

Barcelona nuk ka asnji provë që me dëshmue se Messi dëshiron që me u largue nga ekipi”.

Kështu asht shprehë zadhënësi i ekipit, Josep Vives, mbas zanave se argjentinasi mbas përvojës spanjolle (edhe mbas vendimit gjyqësor për evazion fiskal), asht gati që me u largue.

“Jemi ne kontakte me agjentet e tij dhe nuk mendojmë se Leo dëshiron që me u largue nga ekipi”, theksoi Vives, tue shtue se lojtari ka mendue “që me u largue nga ekipi kur të përfundojë kontratën”.