Zvarraniku parashikon rezultatin e ndeshjes Francë-Shqipni!

Revista “France Football” ka “punësue” iguanën Arang me parashikue për të rezultatet e ndeshjeve të Euro 2016, tue ndjek gjurmët e oktapodit Paul.

Arang duhej të zgjidhte të ushqehej në njanën nga tre enët e ndryshme të cilat përfaqësonin rezultatet e mundshme në ndeshjen e nesërme në “Velodrome” mes Francës dhe Shqipnisë .

Shihni pak se çfarë parashikoi zvarraniku…!

 


Arang le Varan pronostique France – Albanie by francefootball