Zyrtare: Ky asht ekipi i ri i talentit kosovar Bersant Celina

Talenti kosovar Bersant Celinës ka me vazhdue karrierën në Holandë te ekipi i Twente.

Kjo lëvizje asht krye me qëllim që Celina të marrë përvojën e duhun dhe mandej me qenë i gatshëm për me qenë pjesë e titullarëve të Manchester City.

Shperndaje në: